Бойовики обстрілюють з мінометів околиці Авдіївки та об’єкти інфраструктури

Бойовики обстрілюють з мінометів околиці Авдіївки та об’єкти інфраструктури
Зона АТО

Інформація щодо здійснення евакуації персоналу Донецької фільтрувальної станції наразі уточнюється

Бойовики продовжують обстріли ділянок місцевості поблизу Авдіївки та ключових об’єктів інфраструктури.

«Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню констатує, що незаконні збройні формування протягом 2 травня неодноразово здійснювали обстріли ділянок місцевості поблизу Авдіївки, позицій Збройних сил України та ключових об’єктів інфраструктури», - повідомляє прес-центр штабу АТО.

Починаючи з 17:20 противник застосував чотири міни калібру 120 мм, 12 мін калібру 82 мм, СПГ, РПГ, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, що є грубим порушенням Мінських домовленостей про заборону застосування важких типів озброєнь.

«Усі намагання Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін щодо заведення дзеркального режиму припинення вогню є марними, оскільки НЗФ ОРДО реалізують власні амбіції», - пояснюють у штабі.

Нагадаємо, сьогодні ввечері зникло електропостачання на Донецькій фільтрувальній станції, яка забезпечує питною водою більше 600 тисяч мирних мешканців Авдіївки, Ясинуватої та Донецька.

За попередніми даними перебої виникли на лінії електропередач «Макіївка-Авдіївський коксохімічний завод». 

У штабі АТО додають, що інформація щодо здійснення евакуації персоналу Донецької фільтрувальної станції наразі уточнюється.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: