Черновецький запевняє, що не ховається від українських слідчих

Черновецький запевняє, що не ховається від українських слідчих
Леонід Черновецький

За словами екс-мера Києва, у Генеральній прокуратурі України знають його адресу проживання

Колишній мер Києва Леонід Черновецький заявив, що не ховається від слідчих органів.

Про це Черновецький написав на своїй сторінці в Facebook.

«Я ніколи не ховався від слідчих органів, тим більше, що я є «Почесним прокурором України» і дуже дорожу цією державною нагородою, а також своєю багаторічною сумлінною службою в органах прокуратури України», - написав екс-мер Києва.

Черновецький зазначив, що не проживає в Україні шість років, разом з тим, у Генеральній прокуратурі України знаходяться дані про його місце проживання, у тому числі і адреса.

«Мені досі не висунуто підозру, тому я навіть не розумію, в чому мене звинувачують! Звернення прокуратури до Печерського суду з вимогою оголосити мене в розшук - чергове грубе порушення українського законодавства», - додав він.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України від 14 липня повідомила про підозру Черновецькому в зловживанні владою і службовим становищем. Його підозрюють у незаконному передання землі в оренду під будівництво вертолітного майданчика на користь оточення екс-президента України Віктора Януковича.

Як повідомлялося, слідчі ГПУ отримали дозвіл суду на затримання Леоніда Черновецького з метою приводу для участі у розгляді клопотання про арешт екс-мера Києва.

У середу стало відомо, що Грузія не збирається видавати Черновецького Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: