Чорновол заявляє, що після допиту у Держбюро розслідувань її повезуть до суду

Чорновол заявляє, що після допиту у Держбюро розслідувань її повезуть до суду
Тетяна Чорновол зазначила, що витримає всі випробування
Фото: facebook.com

Тетяну Чорновол можуть 14 квітня взяти під варту та відвезти до Печерського суду міста Києва

Після допиту у Державному бюро розслідувань колишнього народного депутата Тетяну Чорновол можуть взяти під варту та відвезти до Печерського суду міста Києва.

Про це у Facebook повідомила сама Чорновол.

«Маю інформацію, що завтра після допиту в ДБР мене візьмуть під варту і відвезуть в Печерський суд. Засідання розпочнеться о 14.00», - повідомила вона.

Перед цим Чорновол заявила, що їй інкримінують вісім статей, зокрема умисне вбивство з кількома обтяжливими обставинами і перешкоджання діяльності «Партії регіонів».

«Мені інкримінують за Майдан: ст.115 - умисне вбивство з кількома обтяжливими обставинами - вища міра покарання (пожиттєво); ст.170 - перешкоджання діяльності «Партії регіонів» - 3 роки; ст. 294 - організація масових заворушень, що призвело до загибелі людей - 15 років; ст. 146 - позбавлення волі або викрадення людини - 5 років; ст. 122 - умисне тілесне (ушкодження) середньої тяжкості - 5 років; ст. 121 - умисне тяжке тілесне ушкодження з обтяжливими обставинами - 10 років; ст.125 умисне легке (тілесне ушкодження); ст. 126 - побої та мордування з обтяжливими обставинами - 5 років», - написала ексдепутат.

Водночас, жінка додала, що витримає всі випробування.

Нагадаємо, 10 квітня після обшуків у Тетяни Чорновол їй оголосили підозру у навмисному вбивстві. Також вона розповіла, що в неї при обшуку вилучили зброю.

Перед цим Держбюро розслідувань проводило обшуки в будинку Чорновол. Обшуки проходили під Києвом у селі Гора Бориспільського району у справах Майдану. Підставою для обшуку стали події лютого 2014 року, коли був захоплений офіс Партії регіонів.

Зазначимо, йдеться про смерть учасника списку героїв Небесної сотні Володимира Захарова, який загинув 18 лютого 2014 року при пожежі в київському офісі Партії регіонів. Імовірно, співробітник офісу задихнувся під час пожежі.

Як повідомлялось, раніше Чорновол неодноразово штурмувала офіс ДБР і вимагала відставки його тодішнього очільника Романа Труби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: