ЦРУ вперше очолила жінка

ЦРУ вперше очолила жінка

Джина Хаспел

За 33 роки в розвідці Джина Хаспел працювала під прикриттям і за кордоном - в Туреччині, країнах Центральної Європи і Центральної Азії

Заступник глави Центрального розвідувального управління США Джина Хаспел стала виконуючою обов'язки директора відомства після того, як колишнього главу Майка Помпео затвердили на посаду держсекретаря.

Хаспел - перша жінка, яка буде керувати спецслужбою. Вона вже заявила, що «з нетерпінням чекає спільної роботи» з командою з нацбезпеки президента Дональда Трампа, цитує її прес-служба ЦРУ.

«Для мене велика честь очолити ЦРУ в цей критичний час. Під час перехідного періоду я попросила співробітників ЦРУ залишатися зосередженими на нашій життєво важливій місії і робити все можливе, щоб постачати розвідданими керівництво країни заради сильної і захищеної Америки», - додала Хаспел.

Її кандидатуру ще повинен затвердити Сенат. 61-річна Хаспел провела в американській розвідці 33 роки, в тому числі працюючи під прикриттям і за кордоном – в Туреччині, країнах Центральної Європи і Центральної Азії.

Заступник директора ЦРУ була призначена у лютому 2017 року. Як повідомляв УНІАН, за даними ЗМІ, Трамп хоче призначити правою рукою держсекретаря США дипломата з українським корінням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: