Cтав відомий перелік країн, з якими українське МЗС веде перемовини про розширення безвізу (документ)

Cтав відомий перелік країн, з якими українське МЗС веде перемовини про розширення безвізу (документ)

Дипломати зосередилися на країнах Європи, Північної та Південної Америки, Азії і Перської затоки

Україна активно веде перемовини із запровадження безвізових поїздок для своїх співгромадян з країни Європи, Північної та Південної Америки, Азії і Перської затоки.

Таку відповідь на запит «Главкома» надало Міністерство закордонних справ України.

Наразі питання спрощення режиму поїздок порушено перед Вануату, Гренадою, Колумбією, Кувейтом, Південною Кореєю, Маршалловими островами, Мексикою, Об’єднаними Арабськими Еміратами, Самоа, Соломоновими островами, Таїландом, Тринідадом і Тобаго, Тувалу та Уругваєм.

За результатами переговорів укладено двосторонні угоди про безвізові поїздки громадян із Сент-Кіттс і Невісом та Албанією. Одностороннє рішення про запровадження безвізового режиму для громадян України ухвалено Коста-Рикою і Маврикієм.

Для перегляду списку натисніть на зображення

За даними прес-служби ДПСУ, з початку запровадження безвізового режиму для українців і станом на 19 червня кордон з країнами ЄС перетнуло більше півмільйона громадян України.

Нагадаємо, що 11 червня 2017 року, набуло чинності рішення Ради Європейського Союзу про запровадження безвізового режиму для короткострокових поїздок громадян України до 30 країн Євросоюзу та Шенгенської зони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: