Депутат житомирської міської ради загинув під час роботи з «болгаркою»

Депутат житомирської міської ради загинув під час роботи з «болгаркою»
За трагічних обставин загинув депутат Житомирської міської ради сьомого скликання Валерій Горб

Чоловік загинув через несправну «болгарку», з якою він працював у себе вдома

Валерій Горб, який був депутатом Житомирської міської ради, загинув під час роботи з «болгаркою». Про це повідомила прес-служба міськради в середу, 16 жовтня.

«У віці 39 років за трагічних обставин загинув депутат Житомирської міської ради сьомого скликання Валерій Горб», - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в правоохоронних органах, Горб загинув через несправну «болгарку», з якою він працював у себе вдома.

«У «болгарки» лопнув диск, Валерій отримав травми, несумісні із життям», - йдеться в повідомленні.

Валерій Горб народився 10 квітня 1980 року в селі Нагоряни Овруцького району Житомирської області. У 2016 році закінчив Житомирський національний агроекологічний університет. З 2015 року - депутат Житомирської міської ради сьомого скликання. У 2017-2019 роках Горб був директором КП Центр інвестицій Житомирської міської ради.

Також нагадаємо, що в озері Люб’язь у Любешівському районі знайшли тіло директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика.

Раніше дружина зниклого на озері Любязь Любешівського району директора дератменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика Анна розповіла, що чоловік перед роботою чимало плавав у басейні, а також моржував.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: