Держава стягнула з корупціонерів за три місяці... аж 14 тис. грн

Держава стягнула з корупціонерів за три місяці... аж 14 тис. грн

Понад 6 млн грн цього року Казначейство отримало від продажу майна у справах, які не пов’язані з корупцією

За перші три місяці 2020 року до державного бюджету України надійшло 14 тис грн від реалізації майна, а також коштів, конфіскованих за вчинення корупційних та пов’язаних із корупцією правопорушень. Про це повідомляє голова експертної організації StateWatch Гліб Канєвський із посиланням на лист Державної казначейської служби України.

У документі йдеться, що Казначейство надало інформацію за період від 1 січня по 31 березня щодо надходжень коштів до бюджету.

«Конфісковані кошти та кошти, отримані від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного та пов’язаного з корупцією правопорушення у сумі 13334,45 грн», - повідомили у Казначействі.

(для перегляду натисніть на зображення)

Ще 950 грн до бюджету отримано від «реалізації майна і надходження національної та іноземної валюти, конфіскованих за рішенням суду» у справі щодо корупції.

Зазначимо, що понад 6 млн грн, згідно із документом, Казначейство отримало від продажу майна за рішенням суду у справах, які не пов’язані з корупцією.

«Кошти від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду (крім майна, конфіскованого за вчинення корупційного та пов’язаного з корупцією правопорушення) у сумі 6 504 247,25 грн», - йдеться в повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: