Діти Трампа можуть спровокувати його крах - Focus

Діти Трампа можуть спровокувати його крах - Focus
Дональд Трамп з дітьми

Трамп-патріарх поводиться зі своєю сім'єю, як з бізнес-фірмою - американські ЗМІ

«Несподівано на пару хвилин президентом США стала Іванка Трамп: коли тато Дональд на саміті G20 ненадовго покинув зал засідань, його місце за столом зайняла дочка-блондинка», - пише Focus.

«Іванка Трамп – обрана не була, кваліфікації не має, дочка шефа - представляє США на саміті G20», - обурювалися тоді користувачі Twitter.

Сам Трамп вказав на те, що це «стандартна процедура». «Коли у тата немає часу, на допомогу приходять його діти» - ось що в розумінні Трампа означає ця «стандартна процедура», - відзначають автори публікації.

«До того, як стати президентом США, Дональд Трамп очолював бізнес-імперію, яка являє собою не що інше, як сімейну справу. Чому в Білому домі він повинен змінювати свої звички? Досі віддаючи ключові позиції в бізнесі членам клану, він домагався успіху. Але річ у тім, що у Вашингтоні все відразу пішло за іншим сценарієм», - констатує Focus.

«За останні місяці стало очевидно, наскільки небезпечною може стати для нього сім'я. Якщо хтось із клану Трампів потрапляв на перші шпальти видання, це завжди означало погану новину для всієї родини - в першу чергу це стосується скандалу навколо Дональда-молодшого. Очевидно, він хотів домовитися з росіянами в ході передвиборної кампанії в США з метою скомпрометувати конкурента Трампа Хілларі Клінтон», - йдеться в статті.

Молодого Дональда вже охрестили «Фредо», маючи на увазі Фредо Корлеоне, «безглуздого сина Віто Корлеоне, хрещеного батька мафії з однойменного фільму, який раз у раз підводив сім'ю під монастир», - повідомляють автори матеріалу.

«І це порівняння не притягнуте за вуха, - вважають журналісти. - Якщо все піде за найгіршим сценарієм, Трамп-старший може бути повалений з п'єдесталу саме з вини свого старшого сина. (...) Як і з вини зятя і дружина Іванки Джареда Кушнера, запрошеного в цей понеділок на слухання в сенатський комітет з розвідки».

«І Трамп-молодший, і Кушнер в червні минулого року були присутні на зустрічі з російським юристом Наталією Весельницькою, яка нібито запропонувала компрометуючу Клінтон інформацію. Експерти вбачають в цьому змову, що суперечить американським законам.Проблеми це обіцяє насамперед Кушнеру», - зазначає Focus, вказуючи на те, що, будучи головним радником президента, Кушнер зобов'язаний вказати всі контакти з представниками іноземних держав. Про свої зустрічі з представниками Росії він замовчував. «Хто ж повірить президенту, що він ні про що не знав?», - задаються риторичним питанням автори матеріалу.

«Трамп-патріарх поводиться зі своєю сім'єю, як з бізнес-фірмою», - продовжують вони.

«У той час як Дональд-молодший, Іванка і її чоловік грають головні ролі в сімейній драмі в Білому домі, троє інших нащадків, схоже, задоволені ролями другого плану. Наймолодшого, 11-річного Берона, мама Меланія завбачливо тримає подалі від світла рампи. Біографія 33-річного Еріка спочатку розвивалася в дусі Дональда-старшого: після закінчення університету він став віце-президентом в компанії батька. (...) Однак незабаром попався на сумнівних механізмах ведення бізнесу: фонд його імені, який допомагав дітям, хворим на онкологію , за деякими даними, привласнював пожертвування», - йдеться у статті.

Про чарівну 23-річну Тіффані, яка спробувала себе в ролі співачки і актриси, тато Дональд нерідко зовсім забуває згадати:. «У ролику з біографії Трампа, продемонстрованому на з'їзді Республіканської партії в 2016 році, її не було зовсім».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: