Доба на Донбасі: бойовики інтенсивно використовують артилерію

Доба на Донбасі: бойовики інтенсивно використовують артилерію

Російсько-окупаційні війська 30 разів вдавалися до прицільного вогню по нашим позиціям

Упродовж минулої доби, 04 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була контрольованою, інтенсивність бойових дій залишалась на попередньому рівні.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції Об’єднаних сил в Facebook.

Бої тривали в районі населених пунктів Кримське та Новотошківське, що на Луганщині. На горлівському напрямку – в районі населеного пункту Зайцеве. Не припиняються бойові дії на донецькому напрямку поблизу Авдіївки, Пісок, Красногорівки, Мар’їнки та Новотроїцького. На маріупольському напрямку – в районі населеного пункту Лебединське.

Російсько-окупаційні війська 30 разів вдавалися до прицільного вогню по нашим позиціям, з них 10 разів застосовували артилерію та міномети. Підрозділи Об’єднаних сил не дозволяли противнику покращити тактичне положення, вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу.

Бойовики не припиняють обстріли цивільних об’єктів. Так, увечері 4 червня близько 21.00, окупанти обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію (ДФС). Обслуговуючий персонал був вимушений ховатися у бомбосховищі та залишився чергувати на об’єкті другу добу поспіль. Інформація про пошкодження ДФС уточнюється.

Під час бойових дій минулої та поточної доби втрат серед наших захисників немає.

За даними розвідки, двох окупантів було знищено та шістьох поранено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: