Доба на Донбасі: один військовий поранений

Доба на Донбасі: один військовий поранений
На Донбасі один український військовий дістав поранення внаслідок обстрілу з боку проросійських бойовиків

Бойовики стріляли з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, які за Мінськими домовленостями мають зберігатися у районах відведення

У зоні бойових дій на Донбасі 8 квітня бойовики вісім разів обстріляли українські позиції, внаслідок чого один український військовий дістав поранення.

Про це повідомили у пресцентрі штабу операції Об’єднаних сил.

Бойовики стріляли з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, які за Мінськими домовленостями мають зберігатися у районах відведення, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Обстріли фіксували поблизу сіл Павлопіль та Гнутове, в районі Мар’їнки, Старогнатівки, біля Новоолександрівки, неподалік Зайцевого.

«Для припинення ворожих обстрілів українські захисники успішно використали чергові вогневі засоби та зберегли контроль над ситуацією в регіоні… За попередніми даними розвідки, 08 квітня військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил відправили на лікування щонайменше п’ятьох російських найманців», — інформує штаб.

Від початку доби 9 квітня бойовики двічі порушили режим припинення вогню. Так, стріляли зі станкових протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру. Під обстріл потрапили українські позиції біля Красногорівки й Новомихайлівки. Наразі без втрат.

Також інформують, що випадків інфікування коронавірусом серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксували.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: