Дружина Олега Винника покаялась, що не вірила у коронавірус

Дружина Олега Винника покаялась, що не вірила у коронавірус
Таїсія Сватко та Олег Винник вилікувалися від коронавірусу 

Артистка розповіла, як вона важко перенесла хворобу, через яку навіть плакала

Українська співачка та бек вокалістка Олега Винника Таїсія Сватко, яка також є дружиною артиста, зізналася, що раніше не вірила в існування коронавірусу. Через біль, який викликає ця хвороба, вона навіть плакала. Про це артистка розповіла на своїй сторінці у «Фейсбук».

«Ви коли-небудь плакали від крепатури? А я плакала... Так «закрепатурив» мене коронавірус, в існуванні якого я довгий час сумнівалася, навіть більше - абсолютно не вірила. Та коли мене накрила ця коронна історія, я переконалася, що це навіть більше за правду», - поділилася вона враженнями.

Таїсія розповіла, що в неї зник нюх і смак, а температура перші чотири дні забрала всю силу.

«У тілі така крепатура, ніби я піднімала ввесь світ, виявили двостороннє запалення легень, на третій день зник голос, на четвертий повернувся, антибіотики, які я вживала в своєму житті і мене рятували, на цей раз викликали люту алергію на очі, суцільна сонливість, їжа - не цікаво, рухатись - не можу. Це був абсолютно незнайомий мені стан, який тиждень не давав мені нормально жити, на восьмий день стало легше, з кожним днем легше», - розповіла дружина Олега Винника.

Співачка повідомила, що наразі вона здорова і готова працювати. А усім іншим побажала здоров’я і швидкого одужання тим, хто хворіє.

«Бережіть себе ті, хто ще й досі сумнівається, як я донедавна. Тримайтесь всі!», - додала вона.

Раніше повідомлялося, що співак Олег Винник захворів на коронавірус.

11 жовтня стало відомо, що Винник вилікувався від коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: