«Дзвінок погано працює, тому стукайте гучніше». Нардеп Чумак став жертвою чорного піару

«Дзвінок погано працює, тому стукайте гучніше». Нардеп Чумак став жертвою чорного піару
Фейкове оголошення від імені Чумака
фото: соцмережі

У черговий раз невідомі поширили фейкові листівки від імені народного депутата

Позафракційний депутат Віктор Чумак у черговий раз став жертвою чорного піару. У Києві розклеїли оголошення, в яких зазначається, що у офісі нардепа з 7-го жовтня по 7-е листопада будуть роздаватися продуктові набори, одяг та грошова допомога.

«В офісі погано працює дзвінок, прохання стукати гучніше», - повідомляється у оголошенні.

Народний депутат спростував цю інформацію.

Нагадаємо, нещодавно невідомий облив фарбою будівлю на вулиці Попудренка, 18а, де розташований офіс позафракційного нардепа Віктора Чумака. На фото, які оприлюднила прес-служба нардепа видно, що вхід будівлі облитий чорною та червоною фарбами. Також на стінах зроблено написи «сгинь черт!», «собака лучше депутата» та «сын в ответе за отца».

Також ще раніше, невідомі чорні піарники зробили фейкову заяву від імені Чумака про «зачистку бездомних котів та собак на районі».

Як відомо, у Києві на Русанівці і Березняках у межах 214 виборчого округу невідомі також поширили кілька провокативних листівок від імені народного депутата Віктора Чумака, згідно з якими він начебто із Трампом збирається завоювати Росію. Також по району були розвішані «повістки добровольцям» від імені Чумака.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: