Евакуаційний потяг забрав із Києва до Москви понад 700 росіян

Евакуаційний потяг забрав із Києва до Москви понад 700 росіян
Евакуаційний потяг із росіянами рушив до Москви з Києва

У неділю, 29 березня, потяг, з громадянами України має прибути у Київ

Евакуаційним потягом з Києва до Москви вирушили громадяни, які виявили бажання евакуюватись до Росії, назад він має повернути близько 800 українців.

Про це повідомив пресцентр ДПСУ у Facebook.

«Сьогодні, після 20-ї години, із Києва до російської столиці відправився потяг «Київ-Москва-Київ». Такий рейс був спеціально організований МЗС, Мініфраструктури та Укрзалізниці, аби доправити наших співвітчизників із-за кордону. В той же час на виїзд з України були оформлені громадяни, які мали право виїхати в Росію”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що потяг був оформлений у пункті контролю «Київ-пасажирський».

Всього цим рейсом вибуло з Києва понад 700 осіб, переважна більшість з яких — громадяни РФ», — додається у повідомленні.

«Вже у неділю, 29 березня, цей потяг, з громадянами України має прибути у Київ», — повідомили прикордонники.

Зазначається, що усі прикордонники під час здійснення контрольних операцій перебували в засобах індивідуального захисту, а прикордонний наряд з перевірки документів додатково і в захисних костюмах.

У ДПСУ зазначають, що перед посадкою співробітники санітарно-карантинного підрозділу здійснили температурний скринінг усім без винятку пасажирам. Підвищення температури та скарг на самопочуття зафіксовано не було.

Всі прикордонники під час здійснення контрольних операцій перебували в засобах індивідуального захисту, а прикордонний наряд з перевірки документів додатково і в захисних костюмах.

Нагадаємо, Укрзалізниця на 27 березня призначила рейс поїзда №906 Київ - Москва та назад для повернення до своїх країн громадян України та Російської Федерації.

Раніше заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що МВС за допомогою телефонів контролюватиме самоізоляцію людей, у яких діагностували коронавірус, а також тих українців, які контактували з інфікованими.

До відома, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що близько 20 тис. українців за кордоном заявили про бажання повернутися

Нагадаємо, 24 березня з Франції додому вилетіли 210 українців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: