«Укрзалізниця» призначила евакуаційний поїзд «Київ-Москва-Київ»

«Укрзалізниця» призначила евакуаційний поїзд «Київ-Москва-Київ»
У п'ятницю, 27 березня, буде ухвалено рішення закрити авіаційне та залізничне сполучення з суботи, 28 березня, - Кабмін

Потяг виїде з Києва 27 березня і прибуде назад 29 березня

АТ «Укрзалізниця» призначило на 27 березня рейс поїзда №906 «Київ – Москва» і назад. Про це йдеться на сайті підприємства.

Зазначається, що потягом будуть вивозити з України росіян і повертати з РФ українців, які внаслідок обмежувальних заходів, запроваджених з огляду на карантин, не мають можливості самостійно перетнути кордон.

«Поїзд відправиться з Києва 27 березня о 18:36, прибуде до Москви 28 березня в 10:14. У зворотному напрямку поїзд під №905 відправиться з Москви 28 березня о 19:35, прибуде до Києва 29 березня 7:32», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що в п'ятницю, 27 березня, буде ухвалено рішення закрити авіаційне та залізничне сполучення з суботи, 28 березня.

Раніше заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що МВС за допомогою телефонів контролюватиме самоізоляцію людей, у яких діагностували коронавірус, а також тих українців, які контактували з інфікованими.

До відома, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що близько 20 тис. українців за кордоном заявили про бажання повернутися

Нагадаємо, 24 березня з Франції додому вилетіли 210 українців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: