Геращенко допускає використання мобільних даних для контролю за самоізоляцією громадян, які повернулися з-за кордону

Геращенко допускає використання мобільних даних для контролю за самоізоляцією громадян, які повернулися з-за кордону
Ілюстративне фото

Поліція почала отримувати в автоматизованому порядку дані від прикордонників стосовно українців, які підписали особисті зобов'язання про 14-денний карантин шляхом самоізоляції

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко допускає використання мобільних даних для контролю за самоізоляцією громадян, які повернулися з-за кордону.

Про це він написав у соціальній мережі Facebook.

Заступник міністра внутрішніх зазначив, що поліція почала отримувати в автоматизованому порядку дані від прикордонників стосовно українців, які підписали особисті зобов'язання про 14-денний карантин шляхом самоізоляції.

Геращенко наголосив, що десятки тисяч дільничних і патрульних поліціянтів приступають до масового вибіркового контролю за умовами дотримання карантину.

«Не виключаю, що цих заходів буде недостатньо і за прикладом Південної Кореї, Ізраїлю та Польщі державі доведеться звернутися до мобільних операторів і банків, щоб здійснювати контроль за умовами карантину через моніторинг мобільних мереж», - написав він.

Зазначимо, Міністерство внутрішніх справ направило в регіони експрестести і засоби захисту для медиків і підрозділів правоохоронців.

Як повідомлялось, сьогодні, 24 березня, станом на 10:00 в Україні 84 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них три летальні, один пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу зафіксовано 11 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: