ФСБ примусово мобілізує росіян для служби на Донбасі – розвідка

ФСБ примусово мобілізує росіян для служби на Донбасі – розвідка
Фото The Times

Особам, затриманим за дрібні правопорушення, підкидається зброя, набої, вибухові речовини та засоби підриву для примушення до проходження військової служби під загрозою кримінального переслідування

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявляє, що російське окупаційне командування спільно зі співробітниками Федеральної служби безпеки РФ нарощують заходи примусової мобілізації, зокрема шляхом фальсифікації кримінальних правопорушень. Про це повідомляє прес-служба розвідки на сторінці у соцмережі Facebook.

«З огляду на проблеми з комплектуванням особовим складом 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, а також масові випадки відмови продовжувати участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України, російське окупаційне командування, спільно із співробітниками ФСБ РФ, нарощують заходи «примусово-добровільної» мобілізації, у т.ч. шляхом фальсифікації кримінальних правопорушень», – зазначається в повідомленні.

Наголошується, що з початку вересня на території Ростовської та Воронезької областей, а також Краснодарського краю РФ та тимчасово окупованих територіях України зросла кількість випадків, коли особам, затриманим за дрібні правопорушення, навмисно підкидається зброя, набої, вибухові речовини та засоби підриву для примушення до підписання контрактів щодо проходження військової служби під загрозою кримінального переслідування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: