Геращенко обурена діями ЄС: зволікання з безвізом - велика історична помилка

Геращенко обурена діями ЄС: зволікання з безвізом - велика історична помилка
Ірина Геращенко

Дії ЄС, Європарламенту і інших інституцій, які безпідставно зволікають з безвізом, викликають розчарування і обурення, заявила Геращенко

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко обурена діями Євросоюзу, який зволікає з безвізом для України. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

«Дії ЄС, Європарламенту і інших інституцій, які безпідставно зволікають з безвізом, викликають розчарування і обурення. При цьому ЄС вчить Україну бути відповідальним партнером...», - зазначила Геращенко.

На її думку, все, що відбувається зараз в Брюсселі і інших європейських столицях - «це велика історична помилка, українці і грузини цього не заслужили».

Геращенко вважає, що ЄС не робить висновків. «Ви не зробили висновків з 2008 року, дорогі друзі-європейці, коли показали Путіну, що він може нав'язувати Заходу свою позицію, коли не дали Україні і Грузії ПДЧ з НАТО», - сказала вона.

За її словами, зараз українське суспільство втрачає довіру до ЄС. «І в цім провина і відповідальність самого Євросоюзу», - заявила Геращенко.

Як повідомлялося, Європарламент переніс прогнозну дату розгляду українського безвізу з 2 лютого на 3 квітня.

Кілька днів тому Європарламент вже переносив прогнозну дату розгляду українського безвізу з 18 січня на 1 лютого. Тоді це пояснювали процедурними питаннями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: