Голові Харківської ОДА Світличній дорікнули у надмірному піарі

Голові Харківської ОДА Світличній дорікнули у надмірному піарі
Юлія Світлична

Журналісти звертають увагу на явні спроби маніпуляції та безглуздість інформаційних приводів

Команда голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної почала активну роботу над підвищенням упізнаваності губернатора та її рейтингу. Журналісти звертають увагу на явні спроби маніпуляції, непрофесіоналізм і безглуздість інформаційних приводів.

«Хтось підкажіть товаришам, що треба якось бути скромніше, не треба так зливати бюджети в спробах накачати рейтинг. А то так скоро в Харківській області губернатор кримінальні зведення та прогноз погоди повідомлятиме. Звичайно, як варіант, можна ще кулінарне шоу вести, кажуть, глядацький рейтинг теж високий», - прокоментувала публікацію видання «Голос» журналіст і політичний експерт Яніна Соколовська у Facebook.

«А якщо серйозно, рейтинги регіонів треба аналізувати об'єктивно. Щоб не допустити чергових маніпуляцій. І для об'єктивності варто зазначити, що показники у Харківської області досить високі, але це результат не стільки нинішньої ОДА, скільки сукупна праця багатьох губернаторів-попередників, мерів та інших відповідальних товаришів. Але наймолодшого губернатора пробачити можна, справа молода, ще навчиться. Хотілося б побажати бути скромніше, кажуть, скромність інколи прикрашає людину», - зазначає Соколовська.

За даними видання «Голос», Світлична «рапортує про успіхи не лише обласних об'єктів, за які відповідальна, але й міських, що відносяться до місцевого самоврядування, а також приватних, які взагалі не мають відношення до влади. До того ж практично всі місцеві ЗМІ в єдиному пориві скрупульозно висвітлюють кожен крок Юлії Олександрівни».

«Зірки, селебріті, відомі музиканти і спортсмени осоромлені. У світських хроніках і на обкладинках журналів – кругом перший чиновник області! «Світлична сходила на футбол (фото)», «Світлична поїхала на міжнародну конференцію жінок-лідерів (фото)», «Світлична показала спортивний вихідний (фото)», «Світлична взяла участь у Великодньому богослужінні», «Світлична взяла участь в харківському Велодні-2018». З останнім, правда, вийшло якось незручно. Адже реальні організатори Велодня – це звичайні активісти, які нічого губернатору не винні, і її божевільна піар-активність на їхньому дітищі їх не просто образила, але й, можливо, позбавила Харків самого свята в майбутньому», - зазначають журналісти.

Читайте також матеріал «Главкому»: Вони живуть не на одну зарплату. ТОП-10 найзаможніших губернаторів України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: