ГПУ змінила підозру Добкіну у справі про земельні махінації

ГПУ змінила підозру Добкіну у справі про земельні махінації
Нардеп Михайло Добкін

ГПУ змінить підозри іншим фігурантам кримінального провадження, за яким проходить Добкін

Генеральна прокуратура змінила підозру депутатові Верховної Ради Михайлу Добкіну. 

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Facebook.

Сарган зазначила, що вслід за цим відбудеться зміна підозр іншим фігурантам кримінального провадження, за яким проходить Добкін, досудове розслідування буде закінчено, а його матеріали відкриють стороні захисту.

«Після цього обвинувальний акт буде направлено до суду для розгляду по суті», - повідомила Сарган.

Зазначимо, що 29 червня 2017 року генпрокурор Юрій Луценко вніс до Верховної Ради подання на притягнення до кримінальної відповідальності Добкіна.

Нагадаємо, що ГПУ підозрює нардепа Михайла Добкіна у попередній змові групою осіб, зловживанні своїм службовим становищем в інтересах третіх осіб, та сприянні заволодінню земельними ділянками на території Харкова загальною площею 77,8 га. Сума нанесених збитків територіальній громаді Харкова становить 227 млн грн.

13 липня 2017 року Верховна Рада надала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Михайла Добкіна.

15 липня Печерський райсуд Києва обрав народному депутату від фракції Опозиційний блок запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці з альтернативою внесення застави у сумі 50 млн. грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: