Гройсман розповів, коли Рада отримає законопроект про пенсії військовим

Гройсман розповів, коли Рада отримає законопроект про пенсії військовим

Законопроект про підвищення пенсій військовослужбовцям має узгодити РНБО

Законопроект про перерахунок пенсій військовослужбовцям буде внесено у Верховну Раду одразу після погодження Радою національної безпеки та оборони України. Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час спільного брифінгу з головою ВР Андрієм Парубієм.

«Закон про пенсійне забезпечення військовослужбовців після усіх необхідних узгоджень у Раді національної безпеки та оборони ми зареєструємо та внесемо у парламент для обговорення», - сказав він.

Гройсман нагадав, що уряд разом із Верховною Радою у 2017 році ухвалив кілька важливих рішень, які дали старт пенсійній реформі та стали підставою для збільшення пенсій для українців.

Прем'єр також запевнив, що чергове підвищення пенсійних виплат відбудеться у 2018 році.

Як повідомлялося, 17 січня на засіданні уряду прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що пенсії військовослужбовцям мають бути перераховані із січня 2018 року. Законопроект про перерахунок пенсій військовослужбовцям може бути ухвалений Верховною Радою у лютому.

Міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що реформа пенсійного забезпечення військовослужбовців збільшить розмір їхніх пенсій на 77% та врахує інтереси учасників бойових дій.

Читайте статті «Главкома»:

«Підвищення пенсій: чому не усім і не відразу? Відповідає Пенсійний фонд»

«Пенсійна реформа. Про що мовчить Гройсман?»

Чому цей рік новий. Як зміниться життя українців у 2018-му

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: