У Львові пацієнт психлікарні взяв в заручники десятки людей: Поліція штурмувала палату

У Львові пацієнт психлікарні взяв в заручники десятки людей: Поліція штурмувала палату

Під час операції п'ятеро поліцейських отримали тілесні ушкодження

У Львові ввечері 4 серпня патрульна поліція штурмувала палату у психлікарні на вулиці Кульпарківській, де озброєний склом пацієнт взяв в заручники інших хворих.

Про це місцеві правоохоронці повідомили на сторінці у Facebook.

Зазначено, що хворий почав наносити каліцтва хворим, ймовірно уламком скла. На місце події прибуло чимало патрульної поліції. Правоохоронці вирішили піти на штурм.

Близько 19.00 30-річний львів'янин, який за рішенням суду знаходився в лікарні на примусове лікування за вбивство батька (загиблому наніс 72 ножових поранення), заблокував двері у відділення, де знаходилися 76 пацієнтів, пошкодив майно і розбив вікна.

Почувши з палати крики про допомогу, патрульні прийняли рішення про оперативне штурмі. Зловмисника локалізували, заручників звільнили. Під час операції п'ятеро поліцейських отримали тілесні ушкодження.

«Склом з розбитої шибки чоловік травмував 10 пацієнтів, троє з яких зараз перебувають у важкому стані. Всім постраждалим лікарі надають допомогу», – повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Як повідомляє zahid.net пацієнт вибив вікно і наніс собі тілесні ушкодження. Далі чоловік забарикадувався в палаті з ще одним пацієнтом і погрожував фізичною розправою.

Правоохоронці розглядають питання про кваліфікацію злочину за КК.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: