Інженер космічного агентства України попався на торгівлі амфетаміном

Інженер космічного агентства України попався на торгівлі амфетаміном

Чоловіка затримали вже вдруге на спробі продати наркотики

Оперативники військової прокуратури Київського гарнізону затримали під час збуту наркотика провідного інженера у військовому званні майора Київського представництва генерального замовника – Національного космічного агентства України.

Як повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України, майора затримано під час збуту 5 г амфетаміну, що відноситься до психотропних речовин, обіг яких обмежено.

Зазначається, що це вже друга його оборудка: раніше військовою прокуратурою задокументовано факт збуту майором 3 г амфетаміну. Загалом військовослужбовець одержав 1600 грн за 8 грамів психотропної речовини. Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин у великих розмірах, вчинені повторно).

За скоєння злочину майору загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Раніше співробітники СБУ спільно з прокуратурою і поліцією у Києві перекрили контрабандний канал постачання психотропних речовин з Європи. Про це повідомили в прес-службі СБУ. «Наркоділки купували психотропи в одній з європейських країн і рейсовими автобусами доправляли в Україну», – йдеться в повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: