Ізраїльські авіакомпанії продовжують відпустки співробітникам до 2021 року

Ізраїльські авіакомпанії продовжують відпустки співробітникам до 2021 року
Понад дві сотні співробітників авіакомпанії Israir перебуватимуть в неоплачуваній відпустці до лютого наступного року

Дві ізраїльські авіакомпанії отримали дозвіл для продовження неоплачуваних відпусток для своїх працівників

Керівництво ізраїльської авіакомпанії Israir повідомило 225 співробітникам про продовження їх неоплачуваних відпусток до лютого 2021 року.

Про це пише ізраїльське видання vesty.co.il.

«Тим самим в компанії дають зрозуміти: там не вірять, що їх діяльність буде відновлено в повному обсязі в найближчі місяці», – зазначає видання.

Варто відмітити, що ізраїльська компанія «Ель-Аль» також отримала на минулому тижні дозвіл для продовження неоплачуваних відпусток для своїх льотчиків до грудня 2020 року. Цей період може бути скорочений, якщо компанія повернеться до діяльності як мінімум в обсязі 75%.

Урі Серкіс, гендиректор компанії Israir, написав у своєму зверненні до співробітників:

«Англійська приказка говорить: сподівайся на краще, але готуйся до найгіршого. Відповідно до неї - і паралельно з нашою підготовкою до часткового відновлення роботи туристичної галузі в серпні - ми прийняли сьогодні важке рішення про продовження терміну неоплачуваних відпусток до лютого 2021 року».

Серкіс додав: «На даний період, коли здається, що національний криза вийшла з-під контролю, на керівництві компанії лежить величезна відповідальність - зробити все, щоб збільшити шанси компанії на виживання. Я дуже сподіваюся опинитися в кінці кінців закінченим песимістом і що всі мої сумні прогнози виявляться перестраховкою. Що незабаром авіасполучення відновиться - і в небі над Ізраїлем знову стануть видні літаки. У цьому випадку ми зможемо повернути деяких з вас на роботу до кінця лютого наступного року. Я молюся про те, щоб настали кращі часи, сподіваюся на це і шкодую про звістці, яку змушений передати вам сьогодні».

Нагадаємо, після посилення карантину в Ізраїлі відбулися антиурядові заворушення.

До слова, в українських аеропортах відкрили пункти тестування на коронавірус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: