Керівник Суспільного мовлення зізнався, що ходить озброєним

Керівник Суспільного мовлення зізнався, що ходить озброєним
Зураб Аласанія

Зураб Аласанія носить із собою вогнепальну зброю

Голова правління «Національної суспільної телерадіокомпанії України» Зураб Аласанія запевняє, що не боїться політичного тиску з боку влади, але вже 15 років ходить озброєний. Про це він розповів в інтерв’ю «Главкому».

«Чого я точно не боюся, то це політичного тиску. А от економічного - боюсь. Вони ж бюрократи в уряді. Мінфін скаже: ой, а у нас нема грошей, відчепиться. Оце буде проблема», - сказав Аласанія.

Він запевняє, що йому байдуже на політичний тиск. «Вони, влада, чиновники завжди будуть намагатися вплинути. Вони дзвонитимуть вашому головреду, іншим головредам. Як я з цим впорався? Ви можете подивитися по ефірах за три роки. Все чисто. Далі вони теж намагатимуться. Я не знаю їхніх інструментів, може ще якісь придумають для тиску. Тому я ходжу озброєний. Вже 15 років. З часів Ігоря Александрова, Гії Гонгадзе. Тоді була гумова зброя, а зараз вогнепальна. Які часи, така і зброя. У мене форт, але зараз уже бойовий. Були часи, приходили до хати, аби депортувати мого батька, сестру з країни. Так, за часів Кучми у нас таке було», - розказав Аласанія.

Коментуючи той факт, що його минулого року публічно захищав глава МВС Арсен Аваков, Аласанія заперечив, що вони друзі.

«Ми з ним приятелі, не можу сказати, що друзі. Він вперше публічно захистив мене у 2008 році, коли мене намагався зняти Геннадій Кернес. Арсен Аваков тоді був губернатором Харківщини», - сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: