Київська облрада виставила на продаж будівлю на Хрещатику, 6

Київська облрада виставила на продаж будівлю на Хрещатику, 6
Будівля по вул. Хрещатик, 6

Будівля вже була частково приватизована «досить одіозною політичною фігурою»

На позачерговому засіданні сесії Київської обласної ради 6 жовтня депутати прийняли рішення «Про затвердження Переліку об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст, що підлягають приватизації в 2016-2018 рр».

Згідно з цим документом, 12 комунальних структур, що знаходяться в підпорядкуванні Київської обласної ради, можуть виставити на продаж свої нежитлові приміщення протягом двох років.

У переліку комунальної нерухомості - об'єкти, що знаходяться як в містах-сателітах Києва (Ірпінь, Бровари), так і в містах обласного значення.

Найбільш же приваблива нерухомість знаходиться в самому центрі столиці. Це - приміщення по вул. Хрещатик, 6, адмінбудинок по вулиці Симона Петлюри біля Київського вокзалу, приміщення на Кудрявському узвозі і Подолі, пише KV.

Ссьогодні в будівлі по вул. Хрещатик, 6 поблизу Європейської площі розміщено кілька державних і комерційних організацій: департамент освіти і науки КОДА, департамент ЖКГ, Київське обласне управління у справах захисту прав споживачів, радіостанція «Голос Києва», інспекція з питань захисту прав споживачів Київської області, ТОВ «Мельтіс», ресторан «Мафія» і т.д.

KV пише, що ця будівля вже була частково приватизована «досить одіозною політичною фігурою». За чутками, будівлею на Хрещатику, 6 досі розпоряджається екс-нардеп від Партії регіонів, дружина колишнього голови Київської ОДА Тетяна Засуха.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: