Київські депутати перейменували бульвар і три вулиці

Київські депутати перейменували бульвар і три вулиці

Вулицю Перспективну у Печерському районі перейменовано на вулицю Ігоря Брановицького, Героя України, який захищав країну від російського агресора

Сьогодні, 10 листопада, депутати Київради підтримали перейменування бульвару Івана Лепсе на бульвар Вацлава Гавела (у Солом᾽янському районі), вулиці Софії Перовської – на вулицю Євгенії Мірошниченко (у Шевченківському) та вулиці Перспективної – на вулицю Ігоря Брановицького (у Печерському). Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Зазначені перейменування пройшли всі необхідні процедури, зокрема громадське обговорення. Наприклад, перейменування вулиці Перспективної підтримали 80% киян, що взяли участь у його обговоренні.

Окрім того, безіменну площу на перетині вулиць Маршала Малиновського та Добрининської у Оболонському районі найменовано площею Леоніда Телятникова, який захищав українців під час ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Також скверу на перетині Стратегічного шосе та проспекту Науки в Голосіївському районі присвоєно назву «Сквер імені волонтерів АТО», а скверу на Володимирському проїзді, 1 – назву «Литовський».

Перейменування не потребує додаткового виділення коштів із міського бюджету.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: