Кількість жертв урагану Ірма зросла до 45 осіб

Кількість жертв урагану Ірма зросла до 45 осіб
Ураган Ірма в Маямі

Наразі ураган дістався штатів Джорджія і Південна Кароліна

Кількість загиблих внаслідок буревію Ірма зросло до 45 людей: у США і на Кубі кількість жертв склала вже по 10.

Буревій, що свого часу мав силу урагану найвищої категорії, тим часом уранці у вівторок значно втратив силу і нині класифікується як тропічна депресія – найслабший можливий різновид тропічного циклону. Але він усе ще досить потужний, щоб спричинити нові руйнування і смерті.

Нині ураган Ірма, пройшовши через острови Карибського басейну і вздовж усього штату Флорида у США, прямує далі у штатах Джорджія і Південна Кароліна. До семи загиблих у Флориді додалися дві жертви в Джорджії і одна в Південній Кароліні.

За оцінками Федерального агентства надзвичайних ситуацій США, на Флориді близько 13 мільйонів людей – дві третини населення штату – залишаються без електроенергії. На островах Флорида-Кіз на півдні від півострова, по яких буревій пройшов іще як ураган четвертої категорії, зруйновані близько чверті будинків, а тією чи іншою мірою пошкоджені близько 60% будинків.

На Кубі тим часом оголосили у вівторок, що внаслідок буревію, який пройшов над островом наприкінці минулого тижня як ураган четвертої категорії, число жертв склало 10 людей. Таким чином, у Карибському басейні число загиблих нині складає не менш ніж 35.

Нагадаємо, в неділю ураган Ірма вдарив по Флориді. Знаменитий парк розваг Disney world в Орландо тимчасово закривався через ураган.

Губернатор Флориди заявив, що всього приписи евакуюватися отримали 5,6 млн осіб.

Частина американського міста Маямі була затоплена.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: