Кінна поліція та кінологи. Марш рівності охоронятиму п’ять тисяч правоохоронців

Кінна поліція та кінологи. Марш рівності охоронятиму п’ять тисяч правоохоронців

Під час підготовки Маршу рівності в Києві поліцейські зустрічалися і проводили роз'яснювальну роботу як з організаторами маршу, так і з його супротивниками

Начальник ГУ Нацполіції Києва Андрій Крищенко розповів про заходи безпеки на Марші рівності, який відбудеться у Києві завтра, 18 червня.

Як вже повідомлялося, забезпечувати правопорядок під час маршу будуть 5 тисяч правоохоронців. На місці проведення заходу, як і в минулому році, будуть встановлені турнікети, перекриття та фільтраційні рамки, поліція запланувала встановити чотири контрольно-пропускні пункти, де будуть перевіряти документи та вміст сумок учасників маршу.

Крім того, будуть працювати кінологи і кінна поліція.

Андрій Крищенко розповів, що під час підготовки Маршу рівності в Києві поліцейські зустрічалися і проводили роз'яснювальну роботу як з організаторами маршу, так і з його супротивниками. А щодо бажаючих перешкодити проведенню маршу будуть вживати превентивні заходи.

«Ми будемо приймати превентивні заходи, протидіяти спробам перешкодити проведенню цього маршу. Хоча в минулому році я не помітив якогось широкого громадського збурення, були окремі групи людей, окремі організації, які намагалися висловити невдоволення. І зараз ми закликаємо всіх киян та гостей столиці дотримуватися правопорядку, не влаштовувати провокації і конфліктні ситуації», - сказав Крищенко.

Нагадаємо, що завтра в Києві відбудеться Марш рівності. Хода пройде в неділю, 18 червня. Старт призначено на 10:00. Учасники зберуться перед входом в Будинок вчителя на вул. Володимирській. Збір розпочнеться о 9:00, після 10:00 на територію більше не будуть пускати людей. Попередньо, учасники пройдуть по вул. Володимирській та Льва Толстого до станції метро «Льва Толстого». Очікується, що участь у марші візьмуть до 5 тис. осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: