Книга Ложкіна «Четверта республіка» видана у перекладі на німецьку мову

Книга Ложкіна «Четверта республіка» видана у перекладі на німецьку мову

Ложкін зазначив, що Німеччина є одним з лідерів за обсягом інвестицій в українську економіку

Книга Бориса Ложкіна «Четверта республіка» тепер доступна і в перекладі на німецьку мову. Про це глава АП написав на своїй сторінці в Facebook.
«Моя книга «Четверта республіка» - про те, що Україна і Європа однаково потрібні одна одній. У своїй книзі я детально розповідаю, чим Україна цінна для Європи як економічний партнер. Сучасну Європу неможливо уявити без Німеччини. Тепер Die vierte Republik доступна і для німецькомовної аудиторії», - написав він.
Ложкін також зазначив, що Німеччина є одним з лідерів за обсягом інвестицій в українську економіку.
«Німеччина - один з ключових економічних партнерів України. Вона входить в трійку лідерів за обсягами прямих іноземних інвестицій в нашу країну. $5,4 млрд в 2015 році - це, звичайно, не межа - потенціал економіки Німеччини набагато вищий. Енергетика, агросектор, транспорт, інфраструктура, аерокосмічна галузь, IT - Україні є, що запропонувати німецьким інвесторам. Наше завдання - зробити бізнес-кола Німеччини та інших країн-лідерів ЄС основними лобістами розширення загальноєвропейського ринку праці, капіталу і послуг», - зазначив глава АП.
Як повідомлялося, 18 липня Ложкін заявив, що Україна активізує роботу по залученню іноземних інвестицій, і він готовий координувати роботу в цьому напрямку. Раніше президент Петро Порошенко запропонував увійти до складу Національної інвестиційної ради виконавчому директору міжнародної корпорації Unilever Полу Полманн, а також CEO азербайджанської компанії Socar Ровнаг Абдулаєву.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: