Комітет Ради розгляне закон про підстави звільнення директора НАБУ

Комітет Ради розгляне закон про підстави звільнення директора НАБУ
Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник

Антикорупційний комітет також прийме рішення по постанові щодо звільнення Ситника

Комітет Верховної Ради з питань антикорупційної політики у вівторок, 3 березня, розгляне законопроєкт про підстави звільнення директора Національного антикорупційного бюро України. Про це свідчить порядок денний засідань комітетів, опублікований на сайті ВР.

Зокрема, комітет визначено головним з опрацювання цього проєкту.

«Проєкт закону про внесення змін до закону «Про Національне антикорупційне бюро України» щодо підстав звільнення директора Національного бюро за корупційне або пов'язане з корупцією правопорушення (р.№2656, н.д. О.Гончаренко)», - сказано у повідомленні.

Також нардепи розглянуть і проєкт постанови №3039 про звільнення Ситника з посади Директора Національного антикорупційного бюро України.

Нагадаємо, фракція «Слуга народу» подасть законопроєкт щодо звільнення директора Національного антикорупційного бюро України, про що повідомив замголови комітету з питань організації державної влади Олександр Качура.

Так, нардеп Олексій Гончаренко анонсував, що подав до парламенту відповідний проєкт закону.

Як повідомлялось, на початку лютого в парламент внесли постанову №3039 про звільнення Ситника.

Додамо також, Держбюро розслідувань підозрює Ситника в тому, що він за чужий рахунок відпочивав на території мисливського господарства «Поліське - Сарни» в Рівненській області, загальна сума якого склала не менше півмільйона гривень.

Нагадаємо, Ситника внесено до реєстру корупціонерів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: