Компанія спонсора «Народного фронту» за минулий рік виграла тендерів на 21 млн

Компанія спонсора «Народного фронту» за минулий рік виграла тендерів на 21 млн
Лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк

Фірма ТОВ «Будівельна компанія «Княжий Галич за минулий рік виграла кілька тендерів на Франківщині на значну суму

Найбільшу матеріальну підтримку «Народному фронту» у минулому році здійснила  дочка народного депутата Володимира Шкварилюка з Івано-Франківщини, Марта Шкварилюк. Другий за величиною матеріального внеску на користь партії «Народного фронту» - бізнесмен Дмитро Горчак. Про це йде мова у дослідженні центру «Ейдос», який проаналізував фінансові звіти українських партій за 2017 рік. 

Ці особи надавали політичній силі в оренду нерухоме майно  нижче ринкової, або й взагалі надають безкоштовно. Загальний внесок Марти Шкварилюк оцінений майже 190 тис. грн.

Дмитро Горчак також є наближеним до сімейства Шкварилюків. Він є керівником ТОВ «Будівельна компанія «Княжий Галич»: однією з власників цієї компанії є дружина нардепа Шкварилюка – Олександра Василівна. Цікаво, що в 2017 році ця компанія виграла кілька тендерів в Івано-Франківській області на загальну суму  більше 21 млн грн.

Зазначимо, що у минулому році значно зросла сума негрошових спонсорських внесків на користь «Народного фронту». Якщо в 2016 році ця цифра становила 44 тис. грн, то в 2017-му – майже 450 тис.

Нагадаємо, єдиний грошовий в майже 6 тис. грн у минулому році на користь партії за два роки зробив лише Олександр Присяжнюк, син регіонала Анатолія Присяжнюка, який був головою Київської обласної державної адміністрації за часів Януковича.

Детальніше читайте: Вища математика «Народного фронту». За два роки гроші партії Яценюка переказала одна людина

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: