Концерн «Антонов» підписав угоду з Boeing

Концерн «Антонов» підписав угоду з Boeing

Угода була підписана на авіасалоні «Фарнборо-2018»

Aviall Services Inc. забезпечить закупівлю і поставку на ДП «Антонов» комплектуючих

Український держконцерн «Антонов» і підрозділ компанії Boeing - компанія Aviall, підписали договір про умови щодо взаємодії у виробництві літаків АН.

Як повідомляє прес-служба Укроборонпрому, на авіасалоні «Фарнборо-2018» президент ДП «Антонов» Олександр Донець та президент Aviall Services Inc. Ерік Страфел підписали генеральну угоду щодо взаємодії у виробництві модернізованих літаків Ан-148, Ан-158, Ан-178, сімейство яких матиме позначення Ан-1X8 NEXT.

«У рамках цієї кооперації Aviall Services Inc. забезпечить закупівлю і поставку на ДП «Антонов» широкої номенклатури комплектувальних виробів для серійного виробництва зазначених літаків і забезпечення їхньої післяпродажної підтримки в майбутньому», - сказано в повідомленні корпорації.

Як уточнив Донець, «Антонов» отримав надійного партнера, який стане важливою інтегруючою ланкою в процесі придбання низки комплектувальних виробів західного виробництва в рамках програми імпортозаміщення.

«У тому числі, для запуску серійного виробництва новітніх літаків марки АН і забезпечення їхньої якісної післяпродажної підтримки на найвищому світовому рівні», - зазначив він.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: