Луценко не виключає вручення підозри сину Гладковського

Луценко не виключає вручення підозри сину Гладковського

Луценко також анонсував ряд нових підозр по справі розкрадань

Юрій Луценко заявив, що Генеральна прокуратура України може вручити підозру у справі розкрадань в «Укроборонпромі» сину Олега Гладковського.

Про це Луценко заявив в ефірі програми «Право на владу» на каналі «1+1».

«Тільки в Генеральній прокуратурі є 480 справ щодо «Укроборонпрому». Моя посада - Генеральний прокурор, але це не означає, що я можу кого завгодно залучати до кримінальної відповідальності. Це питання НАБУ і САП - тільки можуть дати оцінку діяльності «Укроборонпрому», - розповів генпрокурор.

Луценко анонсував ряд нових підозр по справі розкрадань.

«Я не виключаю, що після певних процесуальних дій кількість підозр у цій справі по несплаті податків ми збільшимо. Ймовірно, що вручимо і інші підозри. Не виключаю, що і до Свинарчука молодшого», - заявив Луценко.

За його словами, вже два фігуранти журналістського розслідування «Наші гроші» є підозрюваними у справі Генеральної прокуратури щодо несплати податків.

«Ми вповноважені законом розглядати питання несплати податків. На момент коли Бігус вийшов з першою частиною своєї передачі я сказав, що ми на фінішній прямій. Я сказав правду. Бо вже за день чи за день після програми ми отримали проміжний акт ДФС, яка нарахувала першу несплату податків. Сьогодні ми отримали вже остаточний акт, тиждень тому: 26 мільйонів податків не сплачено цією компанією із свого 150-мільйонного оборота», - повідомив Луценко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: