Лукашенко на полігоні спостерігає за навчаннями «Захід-2017»

Лукашенко на полігоні спостерігає за навчаннями «Захід-2017»
Президент Білорусі Олександр Лукашенко на полігоні Борисовський

В ході навчань проходять апробацію нові зразки озброєння та військової техніки

Президент Білорусі Олександр Лукашенко спостерігає з оглядового майданчика за ходом спільних військових навчань Білорусі та Росії «Захід-2017» на 227-му загальновійськовому полігоні Борисовський, передає БЕЛТА.

Лукашенко після прибуття на полігон відвідав допоміжний пункт управління регіонального угруповання військ (сил) Білорусі та Росії, а також допоміжний пункт управління 1-ї танкової армії західного військового округу збройних сил Росії.

На полігоні відпрацьовуються узгоджені дії різнорідних сил і засобів збройних сил Білорусі і Росії з відбиття наступу умовного противника, проведення контратаки і подальшого його розгрому.

Під час розіграшу тактичних епізодів проходять апробацію нові зразки озброєння та військової техніки оборонного сектора економіки Білорусі: легкоброньовані автомобілі «V1», бронетранспортер «Кайман», радіоелектронні рушниці для боротьби з мультикоптерами, а також модернізовані танки Т-72 БМ3. 

Нагадаємо, у військових навчаннях збройних сил Росії та Білорусі «Захід-2017» беруть участь 120 тисяч осіб.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко скасував свою поїздку до Росії, під час якої мав намір спільно з президентом РФ Володимиром Путіним відвідати один із полігонів, де проходять навчання «Захід-2017». 

Раніше повідомлялося, що на російсько-білоруських військових навчаннях «Захід-2017» бойовий гелікоптер випадково дав залп по натовпу глядачів.

У Кремлі, коментуючи публікації в ЗМІ про цей інцидент, переадресували питання в Міноборони.

А російське міністерство оборони спростувало повідомлення про  те, що в ході військових навчань «Захід-2017» бойовий вертоліт випадково дав залп по натовпу глядачів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: