Ляшко пробачив «скотині» Бойку удар в обличчя і відкликав позов

Ляшко пробачив «скотині» Бойку удар в обличчя і відкликав позов
Нардепи Олег Ляшко і Юрій Бойко побилися на погоджувальній раді парламенту

Лідер Радикальної партії вирішив «підставити іншу щоку» «банді Януковича»

Народний депутат, голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко відмовився від позову до співголови політичної сили «Опозиційний блок», нардепа Юрія Бойка у справі про захист честі, гідності та ділової репутації.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на ухвалу Рубіжанського міського суду Луганської області від 5 червня.

Ляшко потягнув до суду Бойка через публічну сутичку, яка сталася 14 листопада 2016 року на погоджувальній раді парламенту. Тоді радикал звинуватив екс-«регіонала» у тому, що він регулярно відвідує Росію і одержує  вказівки. Після цього Юрій Бойко встав і вдарив Ляшка кулаком в обличчя.

Позовні вимоги Ляшка зводилися до того, що Бойко повинен відшкодувати завдану моральну шкоду шляхом копання окопів у зоні проведення Антитерористичної операції на Донбасі.

6 грудня 2016 року позов прийняв Голосіївський районний суд Києва, який передав його на розгляд за підсудністю до Рубіжанського міського суду Луганської області, оскільки на сайті Верховної ради вказано, що Бойко офіційно проживає у Рубіжному.

27 червня 2017 року співголова політичної сили «Опозиційний блок» направив до Рубіжанського міського суду зустрічний позов проти Олега Ляшка. На думку позивача, «радикал» поширив недостовірну інформацію 14 листопада 2016 року, заявивши: «Бойко з Льовочкіним їздять по московських обкомах, інструкції отримують у Кремлі. Інші їздять по брюссельських обкомах. Коли в село до людей поїдете?.. В мене, до речі, питання до СБУ: чого вини їздять по «москвах» і досі не в тюрмі? Ти чого досі не в тюрмі, скотина?.. Хто, можливо, забув, що таке «банда Януковича»? Ось як вони реагують на правду! Вони голови проломлюють і вони не дають слова сказати».

Починаючи з 2 квітня 2018 року, у розгляді справи суд оголошував перерви, у зв`язку із наданням сторонам спору додаткового часу для мирного врегулювання спору.

29 травня Ляшко написав заяву про відмову від позову. Вслід за ним надійшла заява від Бойка, який також відмовився від свого зустрічного позову. У підсумку Рубіжанський міський суд прийняв відмову обох позивачів-політиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: