МАУ відкрила гарячу лінію для родичів загиблих в авіакатастрофі в Ірані

МАУ відкрила гарячу лінію для родичів загиблих в авіакатастрофі в Ірані
Тіла українців, які загинули в авіакатастрофі в Ірані, планують доправити до Києва 19 січня

Центр підтримки працює і в Києві (режим роботи з 8:00 до 20:00)

Авіакомпанія МАУ організувала цілодобову гарячу лінію для родичів загиблих у авіакатастрофі Boeing в Тегерані.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Вона працює сім днів на тиждень українською, англійською та російською мовами.

«МАУ» надає всебічну допомогу і підтримку родинам загиблих. Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» організувала цілодобову "гарячу лінію", яка працює 7 днів на тиждень українською, англійською та російською», – повідомляють в авіакомпанії.

У МАУ також зазначають, що таке рішення зумовлене тим, що робота з рідними і близькими загиблих пасажирів і членів екіпажу є найважливішим пріоритетом.

У компанії уточнили, що центри підтримки родичів загиблих з можливістю звернення англійською і фарсі відкриті в Тегерані (режим роботи з 8:30 до 16:30 за місцевим часом) і канадському Торонто (режим роботи з 8:00 до 20:00 за місцевим часом).

Центр підтримки працює і в Києві (режим роботи з 8:00 до 20:00).

Нагадаємо, Зеленський заявив, що тіла українців, які загинули в авіакатастрофі в Ірані, планують доправити до Києва 19 січня. 

Нагадаємо, 8 січня в Тегерані (Іран) розбився літак Boeing-737  авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України», що мав виконати рейс до Києва. На борту перебувало 176 людей, серед них 11 українців – 9 членів екіпажу та двоє пасажирів. 

Згодом Іран визнав, що помилково збив український літак.  Відповідальність за збиття літака взяв на себе Корпус вартових Ісламської революції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: