Медведчук упевнений, що вибори на Донбасі можливі й без контролю за кордоном з Росією

Медведчук упевнений, що вибори на Донбасі можливі й без контролю за кордоном з Росією

Київ має ухвалити закон, який регулює вибори, і закон, що передбачає амністію для сепаратистів, котрі не скоїли тяжких злочинів, вважає Медведчук

Віктор Медведчук не погоджується із заявами про те, що вибори на утримуваних сепаратистами територіях можливі лише після того, як Україна відновить контроль на кордоні з Росією. Про це він заявив в інтерв'ю Radio Free Europe.

«Мінські угоди закликають до негайного і повного двостороннього припинення вогню з подальшим виведенням усіх видів важкого озброєння з обох сторін і створенням ефективного режиму моніторингу перед проведенням місцевих виборів. Київ також має прийняти закон, який регулює вибори, і закон, який передбачає амністію для сепаратистів, котрі не скоїли тяжких злочинів, – це те, що стало спірним політичним питанням у Києві і досі не врегульовано», – зазначив лідер Громадського руху «Український вибір – Право народу».

«Без цих політичних змін... Мінські угоди не зрушать ані на дюйм», – зазначив політик і додав, що це – відповідальність України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: