Мер Москви назвав антикорупційний мітинг «підлою і небезпечною провокацією»

Мер Москви назвав антикорупційний мітинг «підлою і небезпечною провокацією»
Мер Москви Сергій Собянін

За словами Собяніна, поліція і ОМОН діяли «професійно і правильно»

Мер Москви Сергій Собянін назвав «підлою і небезпечною провокацією» акцію протесту на Тверській вулиці в центрі столиці РФ, а дії правоохоронних органів оцінив як «професійні».

«Непогоджена акція в центрі Москви 12 червня - це підла і небезпечна провокація. Тільки дивом ніхто не постраждав», - сказав Собянін.

«Нам усім пощастило, що обійшлося без крові», - додав мер.

За його словами, поліція і ОМОН діяли «професійно і правильно». «Інші дії правоохоронних органів могли б привести до непередбачуваних наслідків», - зазначив Собянін.

Мер Москви додав, що ініціатори неузгодженої акції «навмисно пішли на небезпечну провокацію, а її учасники діяли агресивно».

Нагадаємо, 12 червня в 187 російських містах пройшли організовані фондом Навального антикорупційні акції протесту

Опозиціонера Олексія Навального силовики затримали в понеділок у під'їзді власного будинку. Згодом Навального заарештували на 30 діб.

13 червня суд у Москві заарештував на 15 діб опозиціонера Іллю Яшина, затриманого напередодні під час антикорупційної акції в Москві.

На акціях проти корупції в Москві і Санкт-Петербурзі загалом було затримано близько 1,2 тис. осіб. Зокрема, в столиці РФ йдеться про близько 679 затриманих, серед них були 136 неповнолітніх.

Екс-командир «Беркуту» Кусюк, якого Україна розшукує за вбивство, вже розганяє мітинги в Росії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: