Миколаївський власник тунелів з золотом-антикваріатом уже на волі

Миколаївський власник тунелів з золотом-антикваріатом уже на волі

Романчука виписали з лікарні, а термін його утримання під вартою закінчився ще вчора

Перший заступник губернатора Миколаївської області Микола Романчук, затриманий за підозрою у вимаганні хабара в особливо великих розмірах, виїхав з одеської міської лікарні №3. Про це «Новинам-N» повідомили власні джерела в лікарні. На правах анонімності джерело повідомило: «У нас в лікарні Романчука немає».
У мережі почали з'являтися повідомлення, що Романчук втік. Так, свідки відзначали, що віце-губернатора чекав біля чорного входу автомобіль з миколаївськими номерами.
Як виявилося, Романчука офіційно виписали з лікарні. Про це «Новинам-N» повідомив адвокат віце-губернатора Сергій Маркін. За словами адвоката, Романчук може вільно пересуватися, так як термін його утримання під вартою закінчився ще вчора.
У середу ж на 11:00 призначено чергове засідання у справі Романчука в Приморському суді міста Одеса.
Нагадаємо, Романчука затримали за хабар у 90 тисяч доларів. Під час обшуку в його будинку співробітники СБУ і військової прокуратури знайшли цілу мережу підземних тунелів. Там знаходилися сейфи з золотими злитками, коштовностями і доларами.
У понеділок пізно ввечері Романчука із залу Приморського районного суду забрала «швидка». За словами медиків, підсудний потребував негайної госпіталізації та лікування в стаціонарі, так як у нього дуже високий тиск.
Суддя прийняв рішення про перерву на невизначений термін, до одужання підсудного.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: