Мітингувальники прорвалися в мерію Одеси і виступають у сесійній залі

Мітингувальники прорвалися в мерію Одеси і виступають у сесійній залі
Протестувальники потрапили в мерію Одеси
Громадське

Протестувальники зайшли до міськради без сутичок

Мітингувальники зайшли до будівлі Одеської міськради у супроводі обласного прокурора Олега Жученка та начальника поліції області Дмитра Головіна. Цього разу без сутичок, повідомляє кореспондент Громадського.

Організатори акції протесту виступають у сесійній залі міськради: «Ми вимагали, аби депутати склали мандати і пішли на перевибори. Схоже, вони нас сьогодні не почули».

Вони вимагають візиту президента Петра Порошенка до Одеси, а також перевиборів у місті.

Перед цим депутати Одеської міськради оголосили «безстрокову» перерву сьогоднішньої сесії через заворушення на Думській площі та залишили будівлю.

Нагадаємо, в Одесі біля будівлі міської ради зібралися кілька сотень протестувальників з вимогою відставки міського голови Геннадія Труханова та дотримання норм безпеки у дитячих закладах. Сталися сутички поліції з протестувальниками.

За даними поліції, внаслідок сутичок перед мерією Одеси постраждали 20 поліцейських і 16 нацгвардійців. Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство).

16 вересня в Одесі загорівся один із корпусів дитячого табору «Вікторія», внаслідок пожежі загинули троє дітей і ще троє потрапили до лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: