Московська церква веде на Київ колони в оточенні людей в камуфляжі

Московська церква веде на Київ колони в оточенні людей в камуфляжі
socportal.info/

УПЦ МП проводить всеукраїнську «Хресну ходу за мир».

Учасників всеукраїнської Хресної ходи, яку організувала Українська православна церква Московського патріархату, охороняють люди в камуфляжі. Про це свідчать фотографії, опубліковані у соціальних мережах.

На одній з таких видно, як люди ідуть по одній частині автомобільної траси, а автомобілі по іншій. Учасники хресної ходи окрім традиційно церковних символів хреста чи ікон начепили георгіївські стрічки. Дехто з учасників начепив на одяг значки із зображенням останнього російського царя Миколи ІІ.

Як відомо, Всеукраїнська хресна хода, організована УПЦ МП, стартувала 9 липня з Почаївської лаври у Тернопільській області. Учасники ходи вирушили до Києва з Тернопільщини. Під час подорожі учасники ходу відвідають святині Кременця, Шепетівки, Житомира та інших місць.

На Сході країни хода стартувала зі Свято-Успенської Святогірської лаври на Донеччині. 27 липня її учасники прибудуть до Києва, де зустрінуться з учасниками Хресного ходу з Почаївської лаври, і разом святкуватимуть День Хрещення Русі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: