Мураєв розповів, навіщо ходив в Адміністрацію президента

Мураєв розповів, навіщо ходив в Адміністрацію президента
Позафракційний народний депутат Євгеній Мураєв
Фото: «Главком»

Нардеп зазначив, щоособисто з президентом не знайомий і навіть «жодного разу в житті не розмовляв»

Народний депутат Євген Мураєв заявив, що він особисто не знайомий з президентом Петром Порошенком. Про це він розповів в інтерв’ю «Главкому».

«Я з ним не знайомий. Жодного разу в житті не розмовляв. І не був до нього ближче, ніж на 50 метрів. Десь на такій відстані знаходиться моє крісло від трибуни у Раді, з якої він виступав», - зазначив він.

Але додав, що в Адміністрації президента був кілька тижнів тому, коли у Зміївському районі, де знаходиться його округ, було озброєне захоплення господарства Строгого.

«Голова АП Ігор Райнін - давно знайома мені людина. Він був губернатором Харківської області і, як ви розумієте, досі дуже сильно впливає на процеси в області», - розказав Мураєв.

На питання «Главкома», чи розуміє політик, як ці візити інтерпретують його недруги, які вже почали розганяти повідомлення про йогошури-мури з АП, Мураєв відповів: «Вони почали розповідати взагалі про щось фантастичне, що я був в АП на засіданні передвиборчого штабу Порошенка в той час, коли я був у ресторані, спілкувався з продюсерами двох українських телеканалів. У свідках також співробітники ресторану. Потім я поїхав додому, там був о 23 годині. В кого я дійсно був в АП, я можу легко довести. А «недруги» - ні».

Він додав, що так само особливо, як губернатор до області, ставиться до свого району.

«Я там працював, кожного знаю і мене кожен знає. Якщо у мене на території діючий голова району не може впоратися з ситуацією, а корпоративний конфлікт перетворюється на озброєне протистояння, я починаю дзвонити усім: до СБУ, МВС, глави Адміністрації президента», - уточнив політик.

На питання, що це були за нападники, чи раптом не тітушки з «ДНР», лідер новоствореної партії «Наші» відповів наступне: «З якої «ДНР»? Місцева банда, 22 людини зараз затримані. Колишні представники «Азова», керівник так званого «Східного корпусу» Олег Ширяєв і низка інших товаришів. Дуже жорстка була стрілянина, я вперше таке бачив. Дякуючи МВСникам, які нормально відпрацювали, всіх було затримано. От раніше ніколи МВС не нахвалював, а ви кажете, що я владу не хвалю».

Він додав, що NewsOne (телеканал, власником якого раніше був Євген Мураєв, - «Главком») дуже акуратно висвітлював цю подію.

«Якби нас не почули – ми б там жили і показували усій країні, в тому числі, бездіяльність правоохоронних органів. Але бити треба, коли не можна домовитися, тому я з початку пішов домовлятися. Усі залишились живі, власність повернули, зараз з цим розбирається Мін’юст. При цьому я не дуже люблю керівника цього господарства: він дуже жадібний, безпринципний, їздить 40-тонними машинами, розбиває дороги. І навіть на в’їзді у своє господарство не спроможний залатати ями на асфальті. Чесно кажучи, по-людськи мені його не шкода, але я став на захист людей, у яких на цьому елеваторі зберігалося зерно», - пояснив Євген Мураєв.

Як раніше повідомляв «Главком», позафракційний народний депутат Євгеній Мураєв 21 вересня вийшов з партії Вадима Рабіновича та повідомив про намір створити свою політсилу.

В кінці серпня стало відомо, що батько Євгена Мураєва передав колишньому заступнику глави адміністрації президента Віктора Януковича Андрію Портнову телеканал NewsOne в управління терміном на три роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: