На АТЕК, де базується «АЗОВ», відбуваються слідчі дії

На АТЕК, де базується «АЗОВ», відбуваються слідчі дії
Озброєні правоохоронці в масках біля входу на територію заводу АТЕК
Фото з відеотрансляції Нацкорпусу

Наразі не відомо, що саме шукають правоохоронці

На заводі АТЕК у Святошинському районі Києва проводяться слідчі дії. Про це «Главкому» повідомили члени «Азову», який також розташовується на території заводу.

Співробітники заводу, які прийшли зранку, не можуть потрапити за ворота, їх не пускає поліція. Пояснюють слідчими діями, які проводяться в середині з 7-ї ранку. Пізніше до АТЕКу прийшли представники «Національного корпусу», яких також не пустили на територію. Протестуючи проти цього вони на деякий час перекрили рух по проспекту Перемоги.

Керівник прес-служби «Національного корпусу» Роман Чернишов дії Нацполіції пояснює розташуванням на території заводу «Центру дозвілля «Нацкорпусу». Він наголосив, що на території АТЕКу немає ані офісу, ані штабу «Національного корпусу».

Речник Нацполіції Ярослав Тракало повідомив, що на території заводу відбуваються слідчі дії за санкцією суду. До слідчих дій залучені департамент захисту економіки, внутрішньої безпеки і головне слідче управління Нацполіції. До АТЕКу прибула національна гвардія. Силових протистоянь немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: