На Донеччині в полі на міні підірвався трактор, двоє постраждалих

На Донеччині в полі на міні підірвався трактор, двоє постраждалих
Вибух у полі (ілюстративне фото)

Вибух стався за 1,5 кілометра від житлових будинків на виїзді з селища Гнутового

Сьогодні близько 11-ї години у Гнутовому Донецької області в полі на невідомому вибуховому пристрої підірвався трактор. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Донецькій області.

На місце направлено слідчо-оперативну групу Кальміуського відділення поліції, кінологів, вибухотехніків, ДСНС та швидку допомогу.

«Станом на 13 годину відомо, що трактор наїхав колесом на міну в полі за 1,5 кілометра від житлових будинків на виїзді з селища Гнутового. Техніка вигоріла вщент. Тракторист-водій отримав осколкові та опікові поранення, ще у одного пасажира 1994 року народження попередньо констатовано контузію і шок. Обидва доставлені з місця події до лікарні», - йдеться в повідомленні поліції.

Факт кваліфіковано за ч.1 ст.258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України.

«З початку року на Донеччині зафіксовано 3 випадки, коли трактор натрапляв на вибуховий пристрій, внаслідок чого постраждали 4 чоловіки», - додали в поліції.

Як повідомлялося, за минулу добу незаконні збройні формування 16 разів порушили перемир’я. У відповідь сили АТО чотири рази відкривали вогонь.

«Главком» також повідомляв, що вчора бойовики підстрелили чоловіка за 100 м від КПВВ «Мар'їнка».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: