Штаб АТО: бойовики накрили Красногорівку 82-міліметровими мінами

Штаб АТО: бойовики накрили Красногорівку 82-міліметровими мінами
Окупанти випустили 13 мін калібру 82 міліметри по Красногорівці

Минулої доби один український військовослужбовець отримав осколкове поранення

Незважаючи на те, що вчора вдень бойовики на Донбасі не обстрілювали українські позиції, після 18 години ворог все ж продовжив провокації.

Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 16 разів порушили перемир’я. У відповідь сили АТО чотири рази відкривали вогонь.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, на маріупольському напрямку з гранатометів бойовики били по опорних пунктах ЗСУ у Водяному та Широкиному. З 20.40 і майже упродовж двох годин ворог із 120 та 82 міліметрових мінометів, БТРів, гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілював підрозділи сил АТО в районі селища Гнутово.

Приблизно у цей же час злочинці били по українських захисниках у Талаківці. Тут, внаслідок цього обстрілу, один наш військовий отримав осколкове поранення. Крім того, наприкінці доби бойовики випустили 13 мін калібру 82-міліметри по Красногорівці. 

На луганському напрямку ввечері окупанти з гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали Новозванівку, Троїцьке, Новоолександрівку та Донець. 

«Главком» також повідомляв, що вчора бойовики підстрелили чоловіка за 100 метрів від КПВВ «Мар'їнка».

Також відомо, що стратегічний американський безпілотник RQ-4A Global Hawk в неділю, 16 липня, здійснив багатогодинний розвідувальний політ над Донбасом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: