На Херсонщині похоронили Катерину Гандзюк (фото)

На Херсонщині похоронили Катерину Гандзюк (фото)
Фото: «Херсон Daily»

Могила Гандзюк знаходиться в секторі, який виділений для поховань учасників АТО

Херсонську активістку Катерину Гандзюк, яка 4 листопада померла у лікарні, де проходила лікування після нападу на неї зловмисника із сірчаною кислотою, похоронили на кладовищі у селищі Геологів поблизу Херсона в секторі, який виділений для поховань учасників АТО.

Про це повідомляє місцеве видання «Херсон Daily».

Під час похорону деякі з учасників церемонії запалили фаєри.

Як відомо, 7 листопада в Херсоні в обласному палаці молоді та студентів пройшло прощання з активісткою і радницею мера Херсона Катериною Гандзюк.

7 листопада активісти організували пікет біля будівлі херсонської поліції. Також група невідомих в балаклавах атакувала коктейлями Молотова будинок екс-помічника народного депутата Миколи Паламарчука - Ігоря Павловського, якого, за словами генерального прокурора Юрія Луценка, перевіряли на причетність до нападу на Гандзюк. 

Як відомо, напад на активістку Гандзюк стався у Херсоні 31 липня. Вилита зловмисником сірчана кислота обпекла 40% тіла Гандзюк. Їй зробили більше десяти операцій.

4 листопада Гандзюк померла у лікарні.

Поліція перекваліфікувала напад на Гандзюк як закінчене умисне вбивство. Голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що очікує від заарештованих організаторів нападу на Гандзюк відомостей щодо його замовників.

Нардеп Антон Геращенко заявив, що організатору вбивства Гандзюк «світить» довічне, якщо він не здасть замовника.

Глава Національної поліції Сергій Князєв оприлюднив відеозапис із свідченнями і слідчим експериментом у справі про напад на Гандзюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: