У Херсоні попрощалися з Катериною Гандзюк (відео)

У Херсоні попрощалися з Катериною Гандзюк (відео)
Наприкінці липня цього року на пані Гандзюк вчинили напад

Гандзюк три місяці боролась за життя

7 листопада в Херсоні відбулося прощання з місцевою активісткою Катериною Гандзюк, яка минулої неділі померла у київській лікарні.

Наприкінці липня цього року на пані Гандзюк вчинили напад - зловмисник облив її концентрованою сірчаною кислотою біля будинку, в якому вона жила. Від опіків постраждало 30% тіла.

Її поклали до місцевої лікарні, але згодом перевели до Київського опікового центру, де вона до останнього часу перебувала під охороною поліції.

Про смерть Катерини Гандзюк стало відомо минулої неділі.

До нападу активістка працювала у міській владі Херсона в якості виконуючої обов'язки керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради, а також була радником мера міста Володимира Миколаєнка.

Після смерті активістки поліція перекваліфікувала напад на Гандзюк як закінчене умисне вбивство. Голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що очікує від заарештованих організаторів нападу на Гандзюк відомостей щодо його замовників.

Нардеп Антон Геращенко заявив, що організатору вбивства Гандзюк «світить» довічне, якщо він не здасть замовника.

Глава Національної поліції Сергій Князєв оприлюднив відеозапис із свідченнями і слідчим експериментом у справі про напад на Гандзюк.

Зазначимо, ЗМІ повідомили, що організатор замаху на активістку Катерину Гандзюк отримав гроші для передачі виконавцям від Ігоря Павловського — помічника народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Миколи Паламарчука.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: