Будинок фігуранта справи Гандзюк закидали коктейлями Молотова (фото)

Будинок фігуранта справи Гандзюк закидали коктейлями Молотова (фото)
Активісти нанесли написи на паркан навкруги будівлі
Фото: ivan.oberemko / Facebook

Павловський розказав про стан будинку після атаки активістів

Сьогодні, 7 листопада, близько дванадцятої години дня, група невідомих в балаклавах атакувала будинок екс-помічника народного депутата Миколи Паламарчука - Ігоря Павловського, якого, за словами генерального прокурора Юрія Луценка, перевіряли на причетність до нападу на активістку Катерину Гандзюк. Про це інформує видання «Херсонці».

Камеру відеоспостереження на ділянці чимось заліпили, після чого у двір полетіла спершу, ймовірно, світлошумова граната або вибуховий пакет, а потім - відразу кілька пляшок із запальною сумішшю.

За словами самого Ігоря Павловського, пожежі в його будинку не сталося, однак в ньому - сильне задимлення. Зараз на місці злочину працюють поліція та вогнеборці.

Фото наслідків атаки оприлюднив Іван Оберемко. На ньому можна побачити, що на паркані навкруги будівлі з’явилися написи «Смерть собаці», «Вбивця», «Хто замовив Катю Гандзюк» і «Павловський вбивця».

Раніше активісти запалили димові шашки біля будівлі Головного управління Херсонської області. 

Як відомо, напад на активістку Гандзюк стався у Херсоні 31 липня. Вилита зловмисником сірчана кислота обпекла 40% тіла Гандзюк. Їй зробили більше десяти операцій.

4 листопада Гандзюк померла у лікарні.

Поліція перекваліфікувала напад на Гандзюк як закінчене умисне вбивство. Голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що очікує від заарештованих організаторів нападу на Гандзюк відомостей щодо його замовників.

Нардеп Антон Геращенко заявив, що організатору вбивства Гандзюк «світить» довічне, якщо він не здасть замовника.

Глава Національної поліції Сергій Князєв оприлюднив відеозапис із свідченнями і слідчим експериментом у справі про напад на Гандзюк.

Зазначимо, ЗМІ повідомили, що організатор замаху на активістку Катерину Гандзюк отримав гроші для передачі виконавцям від Ігоря Павловського — помічника народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Миколи Паламарчука.

Народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Микола Паламарчук заявив, що не має жодного відношення до нападу на громадську активістку Катерину Гандзюк.

Павловський у телеефірі заявив, що не знав Гандзюк.

«У нас ніяких не було робочих ситуацій. І її телефону у мене немає, взагалі. Навіть по Facebook не переписувалися. Вона нова політична фігура у нас в міській раді. Я взагалі її особисто не знав. Ніколи ми не спілкувалися, не стикалися, не сварилися, не лаялися», - сказав він.

Після появи інформації в ЗМІ щодо Павловського, стало відомо, що Паламарчук його звільнив. 

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що слідство розглядає 12 осіб, які могли бути замовниками цього злочину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: