На Хмельниччині автівка вилетіла у кювет, загинули троє людей

На Хмельниччині автівка вилетіла у кювет, загинули троє людей
Ще один 47-річний пасажир отримав тілесні ушкодження, його стан задовільний

Водій не впорався з керуванням

На Хмельниччині водій автомобіля Volkswagen Passat B5 не впорався з керуванням і влетів у кювет, у результаті він і двоє пасажирів загинули на місці дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Зазначається, що ще один 47-річний пасажир отримав тілесні ушкодження. Його стан задовільний.

screenshot_8_05

«46-річний водій автомобіля Volkswagen Passat B5 не впорався з керуванням транспортним засобом, у результаті чого машина з’їхала у кювет та перекинулась. Внаслідок аварії водій та дві пасажирки автомобіля, 1970 та 1966 років народження, від отриманих травм загинули на місці події», ─ йдеться у повідомленні.

 У поліції інформують, що ДТП сталася 7 грудня о 23:45 при в’їзді у село Кривчик Дунаєвецького району.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 7 грудня на Одещині через коня сталася смертельна ДТП.

Як повідомлялося, в Україні збільшилася кількість ДТП зі смертельними наслідками - за 9 місяців цього року проти аналогічного періоду минулого року на 4,9% ─ до 2,4 тис. Загалом за 9 місяців в Україні сталося 118,8 тисячі ДТП. Це на 3,6% більше, ніж в січні-вересні 2019 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: