На Луганщині чоловіка, що застрелив двох кошенят, засудили до п’яти років позбавлення волі

На Луганщині чоловіка, що застрелив двох кошенят, засудили до п’яти років позбавлення волі

Враховуючи зізнання кривдника та розкаяння, звільнив засудженого від відбування покарання з іспитовим строком один рік

Старобільський районний суд Луганської області засудив до 5 років позбавлення волі 47-річного чоловіка через жорстоке поводження над домашніми тваринами. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Луганської області.

«Старобільський районний суд Луганської області визнав винним чоловіка у вчиненні злочину та призначив покарання у вигляді п‘яти років позбавлення волі. При цьому, враховуючи зізнання кривдника та розкаяння, звільнив засудженого від відбування покарання з іспитовим строком один рік», - йдеться у повідомленні.

Так, слідством встановлено, що на початку жовтня 2019 року на території власного подвір’я кривдник, керуючись раптово виниклим умислом, вистрілив з належної йому гладкоствольної рушниці в двох кошенят. Отримані ушкодження домашніх тварин виявилися несумісні з життям.

«Умисні дії вказаної особи кваліфіковано за ч. 3 ст. 299 КК України (жорстоке поводження з тваринами, що відносяться до хребетних, вчинене умисно щодо двох тварин та призвело до їх загибелі)», — зазначається в повідомленні.

Як повідомлялось, поліція у Запоріжжі затримала нелюда, який кинув собаку з мосту.

Також нагадаємо, що у Києві судитимуть чоловіка за вбивство собаки. Щодо чоловіка порушили справу за статтею 299 (Жорстоке поводження з тваринами, що відноситься до хребетних, вчиненого умисно, що призвело до загибелі тварини) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: